Θεσσαλονίκη: Μακεδονίας 43 με Ορέστου 38, 54642

2310 857449

info@flashgas.gr

Δευ-Παρ: 8:30 – 17:00

Δευ-Παρ: 8:30 – 17:00
Κλείστε ραντεβού σήμερα 2310 857449
Θεσσαλονίκη: Μακεδονίας 43 με Ορέστου 38, 54642

FOXWELL

GT80 MINI: Διαγνωστική πλατφόρμα νέας γενιάς

GT80 mini

Η Foxwell εισάγει το πρώτο παγκοσμίως αναγνωρισμένο με επιπεδο IP67 αδιάβροχο σύστημα και ανθεκτικό στις βλάβες, διαγνωστικο ελέγχου αυτοκινήτων. Το GT80 Mini είναι κατασκευασμένο για να αντιστέκεται στην πρόσκρουση και τη ζημιά ακόμα και στο πιο σκληρό περιβάλλον του εργαστηρίου και στις δοκιμές δρόμου. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή INTEL QUAD και εξαιρετικά ευαίσθητη οθόνη πολλαπλής αφής που ανταποκρίνεται στη χρήση γαντιών και σε λιπαρά δάχτυλα, καθώς και το αυθεντικό λειτουργικό σύστημα WINDOWS 10, το GT80 Mini παρέχει ταχύτερη και πολύ πιο αξιόπιστη διάγνωση για συνεργεία αυτοκινήτων και τεχνικούς.

BT100 12 Volt Battery Analyzer

Ο πιο πρόσφατος αναλυτής μπαταρίας BT100 12 Volt από την Foxwell έχει αναπτυχθεί ειδικά για να δοκιμάσει κανονικές και AGM (6V & 12V). Παρέχει μια γρήγορη, εύκολη και οικονομικά προσιτή λύση για τους τεχνικούς να δουν την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, να ελέγξουν την υγεία της μπαταρίας και να εντοπίσουν σφάλματα.

CAN OBDII / EOBD Code Reader NT200

Το NT200 CAN OBDII / EOBD Reader Code είναι μια καινοτόμος και προσιτή λύση ειδικά σχεδιασμένη για μηχανικούς αυτοκινήτων, για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε προβλήματα κινητήρα σε όλα τα οχήματα OBDII που πωλούνται παγκοσμίως από το 1996.

OBDII / EOBD CODE READER NT204

Το Code Reader NT204 CAN OBDII / EOBD από την Foxwell είναι ένας χρήσιμος αναγνώστης κώδικα για επαγγελματίες και μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει προβλήματα OBDII / EOBD στα σημερινά οχήματα.

All System Scanner NT624

Η σειρά με τα scanner για όλα τα συστήματα, αναπτύσσεται από τους πιο διακεκριμένους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας. Διακρίνεται σε διάφορα παρόμοια εργαλεία, προσφέροντας ευρύτερη κάλυψη των οχημάτων, ακριβέστερη διάγνωση, πιο αξιόπιστη απόδοση και καλύτερη προσφέρει εμπειρία στον χρήστη.

BT-780 Battery Analyzer

Ο πρόσφατα ανεπτυγμένος αναλυτής μπαταριών BT-780 της Foxwell στοχεύει στη δοκιμή κανονικών, AGM και EFB μπαταρίων (12V και 24V). Η δοκιμή σύνθετης αγωγιμότητας και η δοκιμή τάσης κυμάτωσης, παρέχουν μια γρήγορη, εύκολη και οικονομικά προσιτή λύση για τους τεχνικούς ώστε να ελέγχουν την υγεία της μπαταρίας και να ανιχνεύουν σφάλματα του συστήματος εκκίνησης και φόρτισης. Εκτός αυτού, ο ενσωματωμένος θερμικός εκτυπωτής επιτρέπει στους τεχνικούς να εκτυπώνουν τα δεδομένα δοκιμών οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

TPMS Trigger Tool NT1001

Το NT1001 της Foxwell είναι ένας προσιτός αποκωδικοποιητής ή ενεργοποιητής του αισθητήρα TPM. Ενεργοποιεί και αποκωδικοποιεί με ακρίβεια τους αισθητήρες TPMS και εμφανίζει τα δεδομένα ή τυχόν σφάλματα. Είναι τόσο εύκολο ώστε να μην είναι απαραίτητη η εκπαίδευση, καθώς ολόκληρη η διαδικασία εμφανίζεται στην οθόνη. Ακόμα και ο νεότερος τεχνικός μπορεί να χρησιμοποιήσει το NT1001.

Digital Pressure Tester DPT701

Το DPT701 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη μέτρηση της πίεσης καυσίμου και της συμπίεσης και της πίεσης λαδιού του κινητήρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση πίεσης έως και 80 bar για οποιοδήποτε αέριο και μη διαβρωτικό υγρό.

NT520 Pro Multi-System Scanner

Το NT520 Pro είναι το πιο αποδοτικό επαγγελματικό εργαλείο σάρωσης για συνεργεία και τεχνικούς, παρέχοντας διάγνωση σε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα. Δεν περιλαμβάνει μόνο βασικές λειτουργίες, όπως κώδικες και δεδομένα ζωντανής μετάδοσης, αλλά είναι επίσης ικανό για προηγμένες λειτουργίες όπως η ενεργοποίηση, η προσαρμογή και ο προγραμματισμός. Επιπρόσθετα, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις πιο συχνά απαιτούμενες λειτουργίες, όπως η επαναφορά της λειτουργίας του λαδιού, η ρύθμιση του σώματος της πεταλούδας, η αναγέννηση DPF και πολλά άλλα.

F60 Αμπεροτσιμπίδα

F60

Η μέτρηση ρεύματος είναι η κύρια διαδικασία διαγνωστικού ελέγχου, όχι μόνο για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε ηλεκτρικά κυκλώματα, καλώδια ή με διαρροή, αλλά επίσης και για πολύπλοκες διαγνωσεις στο σύστημα ανακύκλωσης, υπερσυμπίεση, στα συστήματα καυσίμων diesel, άμεσου ψεκασμού βενζίνης, υποβρύχιων αντλιών καυσίμου, υβριδικών συστημάτων, μετρητών ροής και άλλων εξαρτημάτων. Κατά κανόνα, οι τρέχοντες σφιγκτήρες χρησιμοποιούνται μαζί με έναν παλμογράφο. Η Foxwell προσφέρει λαβίδες που μπορούν να μετρηθούν ανεξάρτητα από την υπομονάδα παλμογράφου, αφού έχουν τη δική τους οθόνη και κουμπιά ελέγχου απευθείας στο σώμα.

Ο σφιγκτήρας Foxwell F60 έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση της διαρροής ρεύματος και ανίχνευσης DC και AC σε ηλεκτρικά κυκλώματα, προσαρμόζοντας την τεχνολογία μέτρησης σήματος CT και την τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος. Αυτό επιτρέπει την επίτευξη υψηλής ακρίβειας, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για χρήση στην αυτοκινητοβιομηχανία με τη μείωση του φυσικού μεγέθους παρά την ενσωμάτωση της οθόνης LCD απευθείας στο περίβλημα. Με το Foxwell F60, μπορείτε να μετρήσετε την τρέχουσα τιμή, τη μέγιστη τρέχουσα τιμή και να αποθηκεύσετε τα δεδομένα στη μνήμη. Είναι εξοπλισμένο με μια διασύνδεση USB για επικοινωνία με έναν υπολογιστή. Μπορείτε να λάβετε και τα ψηφιακά και τα γραφικά σήματα σε πραγματικό χρόνο, να αποθηκεύσετε και να δείτε τις αποθηκευμένες τιμές και να τις εκτυπώσετε από τον εκτυπωτή. Οι σφιγκτήρες επιτρέπουν την καταγραφή του ελάχιστου και του μέγιστου ρεύματος, τον υπολογισμό της μέσης τιμής του ρεύματος και την οπτική και ακουστική λειτουργία συναγερμού ρυθμίζοντας την τιμή ρεύματος αναφοράς.

VS300

Το Foxwell VS300 είναι ένα USB Videocope / Bore Scope σχεδιασμένο για χρήση με τα διαγνωστικά συστήματα Foxwell GT80 Plus και Foxwell GT80 Mini.
Διαθέτει USB που συνδέεται εύκολα στο tablet και ενσωματώνεται με το διαγνωστικό λογισμικό του GT80.

Επίσης διαθέτει έναν ανιχνευτή κάμερας με LED που έχει διάμετρο μόνο 7mm και είναι αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IP67. Είναι η ιδανική συσκευή για να μπορείτε να βλέπετε μέσα σε μικρά ανοίγματα, όπως η οπή του μπουζί και η οπή του κυλίνδρου.

Ένα κουμπί στη λαβή της διασύνδεσης θα λάβει στιγμιαία στιγμιότυπο και θα το αποθηκεύσει στον υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε τίποτα στην οθόνη του ίδιου του tablet – ιδανικό αν χρησιμοποιείτε και τα δύο χέρια για να κατευθύνετε τον αισθητήρα κάμερας.
Παρομοίως, η φωτεινότητα του φωτισμού LED στο άκρο του καθετήρα μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας ένα τροχό κύλισης στη λαβή, επιτρέποντας τη ρύθμιση με το ένα χέρι.

Το λογισμικό προβολής (το οποίο είναι προ-εγκατεστημένο στα GT80 Plus και GT80 Mini) σάς επιτρέπει να αλλάζετε και να αντικατοπτρίζετε την εικόνα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον προσανατολισμό της κάμερας κατά τη χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές

Καλέστε μας: 2310 857449